Even Introduceren

Sedon Internet Diensten levert een breed scala aan diensten. Naast servers, webhosting & domeinen bieden wij ook beheers diensten aan. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor tal van andere diensten waaronder, maar niet beperkt tot, programmeerwerk, (web)design, huisstijl ontwikkeling, etc. Wij kunnen u bij vrijwel iedere klus van dienst zijn!

U kunt daarnaast bij ons terecht voor al uw merkrecht- & domein consultancy opdrachten .

In de wereld waarin tegenwoordig alles geautomatiseerd lijkt te moeten zijn blinken wij juist uit in persoonlijke service, met een kleine knipoog naar het gemak van geautomatiseerde systemen.


Wanneer kiest u voor ons?

Als de uptime van uw email en website van evident belang is! Service en garanties staan bij Sedon met stip op 1. Voor een dubbeltje op de eerste rij zitten zult u bij ons dan ook niet meemaken.

Uptime Garantie

Wij kunnen net als alle andere budget hosters een heel mooi praatje houden over de uptime van onze servers, wij maken het liever waar en bewijzen u dit door continue te investeren in ons clustered hosting omgeving. Nog niet overtuigd? Wij staan u graag te woord.

Laat ons u overtuigen dat kwaliteit en service tegen een aantrekkelijke prijsstelling wel samen gaan. Geniet van persoonlijk contact, meedenken met u "de klant" en ervaring die er niet om liegt.
W. Van den heuvel B.V. Goedkoopstekachelpijpen.nl Grooots PremiumLED Pieternel Sieraden