De doorstuurservice is het automatisch doorsturen van bezoekers van uw domeinnaam naar een andere domeinnaam of website (URL) en wordt ook wel doorlinken, redirecting of forwarding genoemd.

Doorstuurservice

  • E-mail adressen
  • Doorstuur domein
Basis
€ 6,00 p/j
 
  • 1
  • 1

Bezoekers doorsturen

Veel producten en merknamen worden vaak direct in de adresbalk van de browser ingetikt. Registreer daarom deze namen als domeinnaam en stuur ze door naar uw website. Zo bent u verzekerd van meer bezoekers op uw website.

Tevens kunt u spel- en typefouten van uw domeinnaam vastleggen en deze doorsturen naar het hoofdomein. Ook veel gebruikt is het doorsturen van de extensie-varianten van uw domeinnaam. Indien vrij, registreer dan ook de .com, .eu en .be variant van uw .nl domein en stuur ze door. Zo geeft u concurrenten of domeinkapers geen kans om uw (domein)naam te misbruiken.

Ook handig voor privégebruik

Registreer eenvoudig uw eigen naam als domeinnaam en stuur bezoekers direct door naar uw Linkedin, Facebook of Twitteraccount. Zo hoeft u niet die lastige internetadressen te onthouden maar gewoon uw eigen domeinnaam geven.

E-Mail doorsturen

Het is mogelijk om e-mail door te sturen naar een ander e-mail adres. Alle e-mail die wordt gestuurd naar het door u aangemaakte e-mail adres (info@uwdomeinnaam.nl), stuurt u eenvoudig door naar een ander e-mail adres dat u al gebruikt. Bijvoorbeeld naar GMail, Hotmail, Outlook etc.

Veelgestelde Vragen

Kan ik e-mail doorsturen naar elk willekeurig e-mail adres?

Ja u kunt e-mail doorsturen naar elke willekeurig e-mail adres dat u gebruikt. Dit kan het e-mail adres van uw provider zijn maar ook het e-mail adres dat u bij gmail gebruikt.

Hoe kan ik de doorstuurservice bestellen?

U kunt de doorstuurservice eenvoudig bestellen door hier te klikken.

Kan ik mijn domeinnaam en e-mail doorsturen naar een ander adres?

Ja, dit is mogelijk. Sedon stuurt uw domeinnaam door naar elk ander internet- of IP-adres, waardoor u meerdere domeinnamen naar dezelfde website kunt laten verwijzen. Daarnaast is het mogelijk om alle e-mail die naar uw domeinnaam wordt gestuurd door te laten sturen naar 1 ander e-mail adres.

Hoe werkt de doorstuurservice?

Het doorsturen van een domeinnaam is het doorsturen van bezoekers van uw domeinnaam naar een andere website. De url die ingevoerd is blijft staan zodat u bezoekers door kunt sturen zonder dat de bezoeker merkt dat hij doorgestuurd wordt naar een andere site.